Castelbel

Portugisiska kvalitetstvålar och rumsdofter

Castelbel är ett portugisiskt företag med bas i Porto som specialiserat sig på att tillverka kvalitetstvålar och doftprodukter för hemmet och kroppen. Namnet Castelbel är en sammanslagning av platsen Castêlo da Maia där företaget startade och det portugisiska ordet beleza som betyder skönhet.

Tvålarna tillverkas med traditionella produktionsmetoder av en 100% vegetabilisk bas tillsammans med högkvalitativa dofter. Inspirationen till produkterna hämtas från Douro River dalen - aromen, färgerna och atmosfären från dalen återfinns i produkterna. Visionen är att skapa en prisvärd lyxprodukt som människor vill använda varje dag.

Fakta:
Castelbel grundades 1999 av Aquiles Barros som tillsammans med sitt team om sex personer tillverkade tvålar för en amerikansk marknad. 2006 startades en egen produktion av doftsatta produkter för kropp och hem, produktionen har sedan dess växt och Castelbel återfinns idag i över 50 länder och företaget har mer än 200 anställda. All tillverkning sker fortfarande i Portugal och varje tvål handstämplas och paketeras omsorgsfullt för hand för en lyxigare känsla.

Sociala medier

Kontakt

Mötesförfrågan Castelbel

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden