Classic Collection

TIDLÖS OCH MEDVETEN DESIGN


Lev stilsäkert, hållbart och etiskt med Classic Collection.

Classic Collection ger dig det allra bästa från klassisk skandinavisk design och de senaste trenderna inom textildesign. Vår ambition är att erbjuda dig en produkt som inte bara tillverkats under rättvisa och hållbara förhållanden utan även av material som håller högsta tänkbara kvalitet. Vi erbjuder produkter med unik och vacker design som lever länge.

Vi gör det enkelt för dig att göra stilfulla val som ger ditt hem karaktär och sammanhang. Vi hämtar inspiration till våra handgjorda högkvalitativa mattor från genuina hantverk och tidigare epoker. Våra kuddar, överkast och plädar har alla ett unikt utseende då de är handvävda och tillverkade med omsorg. Handtillverkade inredningsdetaljer i mässing- och aluminium tillför en glamourös och lyxig känsla.

Classic Collection ger dig en möjlighet att handla medvetet och påverka vår jord på ett positivt sätt. Likt dig, är vi medvetna och uppmärksamma på hur konsumtionen påverkar vår värld. I största möjliga mån väljer vi hållbara material och processer.

Vi säkerställer att de hantverkare, vävare och andra leverantörer som vi arbetar med, är anställda under säkra och rättvisa förhållanden. Vi strävar dessutom för att minska vår ekologiska påverkan genom att välja miljövänliga förpackningar för våra produkter. För att kunna leva ett bra liv med gott samvete tror vi att du måste börja med att göra medvetna och hållbara val.–­ Pierre Flodén och Katarina Dahlgren

Hållbarhetsmål

Sociala medier

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan Classic Collection

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden