ColourHouse Scandinavia

Design och produktutveckling - ColourHouse levererar redskapen!
ColourHouse AB erbjuder de professionella redskapen för design- och produktutveckling. Genom våra globala partners förser vi den skandinaviska marknaden med en samlad kompetens inom färgkommunikation, trendanalys, designrådgivning och arrangemang av internationella seminarier. Vi har skapat det förtroende som i kombination med vårt totalerbjudande har gjort oss till en uppskattad samarbetspartner för fler än 5 500 företagskunder, primärt i Skandinavien, men numera med företag globalt inom design & produktutveckling.

Vi förser Dig och Ditt företag med de bästa verktygen för designinspiration (trendböcker, digitala trendböcker och kompletta trendplattformar), färgkommunikation (färgsystem i olika material, provmaterialservice, digital färgavstämning), trendanalys och beteendeforskning, allt som hjälper Dig att fatta de rätta besluten för strategi och produktutveckling inom bl.a. Mode, Skor, Accessoarer, Inredning, Möbler, Industridesign, Grafisk design, Förpackning, Kommunikation, Konsumentbeteendetrender.

Den självklara partnern
Vår affärsidé är att säkerställa rätt beslut genom regelbunden tillförsel av professionell färg/trend/inspiration för produktutveckling, sortimentstrategi och kommunikation. Därför är visionen att vara den självklara partnern för alla som är i behov av design management genom träffsäkra trendanalyser och avseende färg, form, material och livsstil säkerställa förverkligande av nya produkter och hela sortiment genom design & produktionsprocess.


...och lite längre tillbaka...

Genom Scanfashion, som startades 1982 av Stellan Johansson, har vi utvecklat ColourHouse AB. Vår verksamhet har varit belägen i Klippans kulturreservat vid Göteborgs hamninlopp sedan 1994, i hjärtat av Skandinavien. Området har alltid besökts av visionärer med en stark framtidstro. Att känna de historiska vingslagen utgör en trygg plattform när vi kommunicerar framtida trender och företeelser på 2000-talet. Den som känner sin dåtid har alltid lättare att förutse sin framtid.

Köpmannen David Carnegie är en av berömdheterna som en gång verkade här. Vårt showroom är troligtvis det ljudisolerade rum i vilket han satt och kokade ihop sin blomstrande industri under 1800-talet. Nu fortsätter vi utvecklingen in på 2000-talet tillsammans med våra kunder och partners. Välkommen besöka oss i vårt showroom på Klippan 1c, eller så ses vi någonstans i världen. Välkommen kontakta oss för nästa möte!

Hållbarhetsmål

Sociala medier

Länkar

Kontakt

Mötesförfrågan ColourHouse Scandinavia

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden