Coster Copenhagen

Coster Copenhagen är ett familjeägt varumärke som grundades 2012 av Pia Coster. Med mer än 20 års erfarenhet inom modebranschen var hennes vision att skapa ett klädmärke för alla kvinnor. Genom att fokusera på komfort, använda mjuka och flexibla material, garanterar vi dig en perfekt passform som gör att du känner dig fri och bekväm.

SPRING 23 - Game On

Spring 23-kollektionen av Coster Copenhagen är inspirerad av olika föreställningar om spel. Du hittar sportiga och konstnärliga inslag i trycken, formerna och detaljerna. De slås samman till en lekfull kollektion som öppnar portarna för vår fantasi och uppmuntrar till nöje och lekfullhet.

Silhuetter avslöjar nya snitt och volymer sammanslagna med klassiska, sportiga detaljer. Genom att fläta ihop det roliga och lekfulla i kollektionen kommer du att se en ny, djärv färgpalett. Flashy Green,
Red Lips, Powder Pink, Warm Purple, Neon yellow och Sporty Blue. Alla lägger till ett roligt färgblockssnurr till samlingen.

Spring 23 prints är inspirerade av element från arkader och kasinon, där roliga optiska illusioner sätter igång fantasin och för oss tillbaka till barndomen.

Tillbaka till varumärken

Mötesförfrågan Coster Copenhagen

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden
Stäng