Country Candle

The Kringle Candle Company® har två varumärken idag. Kringle Candle och Country Candle. Först skapade Mike Kittredge Kringle Candle med de raka vita doftljusen i en vacker stilren design.
Efter att Yankee Candle® förlorat patentet på sin klassiska burk fick Mike och sonen Mick chansen att ”ta tillbaka burken” som Mike skapade redan 1969. De såg ett behov på marknaden av att återgå till det hur det en gång var, både när det gäller kvalité och utseende. Resultatet blev Country Candle™. En färgglad serie doftljus med den klassiska siluetten och med ett innehåll gjort på ”The Original Kittredge Family Recipe”- kvalitén och dofterna vi minns från förr.
De innehåller 27-50% mer doftolja än konkurrerande varumärken samt att ljusen har två vekar. Fördelen med två vekar är att det brinner jämnare och stadigare, man behöver inte ha ljuset tänt lika länge, det sotar mindre och allt detta utan att tulla på brinntimmar.

Länkar

Kontakt

Mötesförfrågan Country Candle

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden