Days of Trade – Interior & Design i Malmö

22–23 april 2024

Days of Trade är ett initiativ från nätverksgruppen för inredning och design med agenter, distributörer och leverantörer under taket för Association of Trade Partners Sweden. Det här är ett konkret exempel på hur vi arbetar affärsnära för att förbättra vardagen för företag.

Days of Trade – Interior & Design är en unik, inspirerande och personlig affärsmötesplats och mässa med fokus på handel och affärsrelationer. Syftet är att skapa en mer personlig mötesplats dit utställare kan bjuda in kunder för att visa upp sina kollektioner. Här finns även möjligheten att tillsammans ta del av ny kunskap genom inspirationsföreläsningar och mingel. Mässan arrangeras två gånger per år i Slagthusets vackra tegellokaler i Malmö och inkluderar inredning, design och andra segment inom lifestyle. Här erbjuder vi utställare och besökare en plattform för att nätverka, inspireras och fokusera på effektiva inköp.

Vi välkomnar butiksägare, butikspersonal, inköpare och andra intressenter att ta del av fina och spännande inredningsnyheter för kommande säsong. Varmt välkommen att bli inspirerad av våra fantastiska utställare som presenterar sina kollektioner, men även för möjligheten att knyta viktiga kontakter i branschen.

Registrera dig här! 

Är du intresserad av att ställa utpå Days of Trade – Interior & Design? Kontakta projektansvarig Ebba Hultberg, ebba@tradepartners.se.

Kalender