Digital juridikutbildning för dig som leverantör

9 december 2022
När det kommer till de juridiska delarna av en verksamhet och den snåriga djungel som avtalsförhandlingar kan upplevas vara, finns det flera aspekter som är extra viktiga att hålla kolla på. Under december kommer vi att erbjuda två olika juridikutbildningar med vår förbundsjurist Anna-Karin Abdon, så att du ska få koll på allt du behöver veta om just avtal. Anna-Karin är specialiserad på agent- och återförsäljarrätt, immaterialrätt och kommersiella avtal.

DIGITAL JURIDIKUTBILDNING FÖR DIG SOM LEVERANTÖR – STEGET UT PÅ EN NY MARKNAD MED EN AGENT ELLER EN DISTRIBUTÖR

Lär dig de vilka är de viktigaste grunderna i agent- och distributionsrätt. Vilka skyldigheter och rättigheter har ni som leverantörer i förhållande till agenter och distributörer? Vad gäller kring provision/ersättning, uppsägning och avgångsvederlag? Under utbildningen går vi även igenom vad som är vanligt avtalsinnehåll i agent- och distributionsavtal och ger praktiska tips på vad man ska tänka på som leverantör i en avtalsförhandling.

Vi avslutar självklart med en frågestund där det finns möjlighet för dig att få svar på frågor som är viktiga för just din verksamhet. Detta är också ett bra tillfälle för dig att träffa andra leverantörer och lyssna/lära från deras erfarenheter och frågor.

När: 9 december, kl. 15.00-17.00.
Pris: Utbildningen kostar 395 kr för medlemmar hos Trade Partners Sweden och 1795 kr för icke-medlemmar.

Anmäl dig till utbildningen här.

Kalender