Stockholm Showroom

På Stockholm Showrooms fem våningsplan presenteras herr, dam, accessoarer och underkläder på ett personligt och professionellt sätt för att effektivisera och underlätta för dig. Ett kluster och en community av showroom, där det alltid finns en kopp kaffe eller ett glas bubbel till dig som är vår gäst. Ta den snabbaste vägen upp till ditt möte eller botanisera på de fem våningsplanen efter något nytt, unikt eller det som flyger av hyllorna hos andra.

Öppet för bokade möten hela året. Receptionen har öppet måndag-fredag mellan kl. 9.00-16.00 (lunchstängt 12.00-13.00).

Nästa event:
Inköpsdagar på Stockholm Showroom den 20-21 februari, 2019.

Öppettider:
Onsdag-torsdag 09.00-17.00.

Vi rekommenderar att du kontaktar de leverantörer du vill träffa för att säkerställa att de kan ta emot dig när du önskar!

Besöksadress: Stockholm Showroom, Augustendalsvägen 7, Nacka strand - part of Stockholm Fashion District Kontakt: Katarina Wåhlberg katarina@stockholmfashiondistrict.se

Besöksadress: Stockholm Fashion District, Augustendalsvägen 7, Nacka strand
Leveransadress och logistikcentrum: Stockholm Showroom, Augustendalsvägen 5B, SE-131 52 Nacka strand
Postadress: Stockholm Showroom, Augustendalsvägen 7, box 107, SE-131 52 Nacka strand
Telefon: +46 (0)8-411 00 22

Stockholm Showroom består av 10 000 kvadratmeter och 85 showroom med svenska och internationella varumärken inom mode. I Stockholm Showroom görs affärer, nya kontakter knyts och modeindustrin får ny kompetens i form av aktuella seminarier. Stockholm Showroom invigdes i februari 2016 och har redan hunnit byggas ut en gång. Vi har fler spännande planer på gång. Välkommen året runt, vid event och vid bokade möten.

Intresserad av ett showroom i Stockholm Fashion District?
Klicka på denna länk och fyll i formuläret.

Partners

Varumärken