Frank Lyman

FRANK LYMAN

Kollektionerna innefattar två linjer för den modemedvetna kvinnan, FRANK LYMAN presenterar design som tar fram de rätta trenderna med en tvist, där vi arbetar fram allt från klänningar, kavajer, set, stickat, stilrena blusar, byxor för både vardag och finare tillfällen. Vi har denim kollektioner som har skördat framgångar med sina brodyrer samt utsmycknings detaljer där framförallt passformen har varit den avgörande faktorn.

LYMAN Design är högkvalitativa festklänningar som passar utmärkt när du är inbjuden till bröllop, dop, cocktailfest, högtids fester och mindre formella eller varför inte en härlig sommarfest. Klänningarna finns i många variationer från färgglada eller stilren design till extravagans.

FRANK LYMAN är ett familje företag från Montréal, Quebec Kanada, där Frank Lyman är verksam i bolaget. För att trygga leveranser till våra detaljhandelspartners överblickar han allt som lämnar fabriken med stort engagemang högt uppsatta värderingar där kvalité, passform och med kunden alltid i fokus.

Hållbarhetsmål

Sociala medier

Länkar

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan Frank Lyman

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden