Gossip a Swedish Tale

Gossip är ett etablerat och välkänt svenskt märke som grundades 1997. Våra kläder säljs bara på noga utvalda butiker med personlig service där vi erbjuder det som kunden kan vara lite själv om och känna sig speciell och unik. Vår design är erkänt bekväm och riktar sig till kvinnor som aldrig slutar vara tjejer.
Att måna om den värld vi lever i är viktigt för oss. Därför räknas Gossip till "a slow and conscious fashion brand" medvetet och hållbart modemärke. Vi producerar bara i naturmaterial, ofta ekologiskt, använder oss av "nonwaste production" dvs bortklippta tygbitar samlas ihop och återanvänds.
Det ligger oss varmt om hjärtat att värna om naturen och även ge tillbaka till våra medmänniskor. Gossip designas i Sverige och produceras i världens främsta modeland Italien och i Indien, där vi ölskar de varma hjärtliga människorna och hittar de bästa ekologiska materialen och fabrikerna.

Hållbarhetsmål

Sociala medier

Länkar

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan Gossip a Swedish Tale

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden