Hanky Panky

Love It Agency representerar stolt HANKY PANKY i Sverige, och erbjuder sedan 2019 ett bra urval av högkvalitativa varumärken.

HANKY PANKY är ett amerikanskt varumärke som grundades 1977, när designern Gale Epstein skapade ett handgjort underklädesset tillverkat av broderade näsdukar för sin vän Lida Orzeck. Med lanseringen av näsduksetet på sjuttiotalet till dagens stringtrosor, fortsätter HANKY PANKY att påverka trender inom underkläder och nattkläder. De kombinerar traditionellt med modernt glamourutseende och erbjuder stolta briljanta lösningar för problem med passform genom att förbli dedikerade till innovativ design, komfort och kvalitet.

HANKY PANKY plagg är gjorda av de bästa materialen. Komponenterna är valda för deras specifika stretchegenskaper, mjukhet och passform. Med fokus på kvalitet läggs förstås också vikt vid materialen och deras miljömässiga hållbarhet. Produkterna är gjorda för att hålla länge och bidra till ”slow fashion”.

HANKY PANKY använder bomull från Supima® som produceras under CottonLEADS℠ som arbetar för ansvarsfull produktion av bomull med lägre miljöpåverkan. Tencel ™ levererar deras viskos- och rayontyger. De använder också färgningsmetoder och färger som ska ha så liten påverkan på naturen som möjligt och använder Öeko-Tex® 100 Certifierade tyger. Deras Signature Lace är en exklusiv spets som endast är tillgängligt för HANKY PANKY.

Sociala medier

Länkar

Kontakt

Mötesförfrågan Hanky Panky

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden