HK Handskkompaniet

Hos HK Handskkompaniet finns många års erfarenhet av handskbranschen samlad och därmed även mycket kunskap om handskar; från första idé till färdig handske i butik. Vi har ett brett urval av dam- och herrmodeller som passar alla smaker – allt från klassiker i smidig lammnappa till nyheter i läckra färger och handskar gjorda av skinn med Touch-funktion! I sortimentet ingår även vantar, mössor och scarves. Utbudet uppdateras regelbundet för att matcha efterfrågan – eller som man brukar säga: för att passa som handen i handsken.

STIL & TREND
Designteamet tar varje säsong fram kollektioner anpassade till konsumentmarknaden. Vi levererar produkter där du får valuta för dina pengar. Från design till leverans kontrollerar vi varje del för att garantera kvalitativa produkter till de bästa priserna. Handskarna finns i många olika modeller för att passa alla smaker och behov.

Hållbarhetsmål

Sociala medier

Länkar

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan HK Handskkompaniet

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden