Icebug

Skor med hög komfort, rymliga läster som passar alla typer av fötter. Gillar du att gå, löpa eller klä dig med stil så har Icebug något för dig.

Oavsett om du är nybörjare, motionär som springer på cykelvägar, rutinerad traillöpare eller sjövild orienterare, så har vi skorna som gör löpningen lite enklare just för dig

ALLTID KLIMATPOSITIVT

Icebug följer FN:s initiativ "Climate Neutral Now". Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

När du förväntar dig att halka så har du plötsligt grepp. Välkommen till Icebugs värld, där hala underlag gör det extra kul att ta sig ut.

Vårt uppdrag är att få ut människor mer OCH vara en ledare i att ställa om vår bransch till att bli helt hållbar. Därför gör vi:
- Världens bästa greppskor
- Minimerar steg för steg negativ miljöpåverkan
- Saker vi gillar ute, och bjuder in andra att vara med

Hållbarhetsmål

Sociala medier

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan Icebug

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden