IDAR

Idar AB
Varmt välkommen till IDAR AB!
IDAR är ett litet med ändå lagom stort grossistföretag som tycker att det är viktigt att ha en personlig kontakt med våra kunder.

Vi säljer kläder, sjalar och smycken. Vi säljer även egendesignade kläder till dam i bomull, lin och silke material samt egendesignade smycken till både dam och herr. I våran vår kollektion så kommer det finnas nya snygga klänningar, sköna sjalar och vackra halsband, armband och ringar för damer. Till herrarna har vi armband, sjalar samt manschettknappar. Till barnen har vi snygga halsband och armband.

Hos oss hittar du halsband med t.ex. läderband eller stål. De ringar vi har är i stål och strass som finns i både storlekar och i one size. I vårt utbud på örhängen finns det stål örhängen och även vanliga örhängen. Och sist men inte minst armband som finns i exempelvis. strass, läder och metall, i många olika sorts färger.

Vänliga hälsningar
IDAR AB

Sociala medier

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan IDAR

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden