InFront

IN FRONT grundades i Silkeborg 2005 och har sitt huvudkontor i Ikast. IN FRONT designar kläder för den moderna, trendiga kvinnan som aldrig kompromissar med design, passform eller kvalitet. Inspirationen till våra kollektioner kommer från gatan och de fashionabla kvinnorna, online på sociala medier och i ledande modetidningar. Vi känner till vår stil såväl som våra kunder och är mycket angelägna om att skydda vårt DNA.

INFRONT följer tiden och med 6 expresskollektioner per år ser vi till att rätt produkter levereras till butikerna vid rätt tidpunkt. Vårt mål är att skapa en komplett damklädeskollektion som innehåller "must haves", klassiker, grundläggande stilar samt de senaste trenderna.

INFRONT står för feminin design, fina detaljer och vackra tryck. Vi är särskilt kända för vårt stora urval av klänningar och elegant mönstrade tyger. Våra kollektioner är designade för kvinnor som vill ha vacker design, hög kvalitet och perfekt passform.

Hållbarhetsmål

Sociala medier

Länkar

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan InFront

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden