Jana Softline

Jana SoftLine kombinerar det senaste modet med fokus på hög komfort och mycket sko för pengarna. De viktigaste attributen i Janas kollektion är att attrahera kvinnor som söker hög kvalitativa material, mjuka flexibla sulor, en komfortable innersula samt söker en perfekt passform utan för den skull behöva tulla på en modern design.

En stor fördel med Jana är att alla våra modeller har en extra vidd. Vi kallar det för en comfort fit eftersom vi inte tror att slutkonsumenten vet vad det är för skillnad på de olika vidderna. På ”fack”språk så erbjuder Janas skor en Hvidd och vi jobbar efter:

BREDA SKOR BEHÖVER INTE VARA TRÅKIGA!

Jana SoftLine satsar även på miljön. Sedan 2020 används ett fodermaterial som till 50% består utav återvunna PET-flaskor, med mottot:

ONE STEP INT A BETTER WORLD!

En annan nyhet till våren/sommaren 2024 är att alla modeller från Jana SoftLine är helt veganska! Detta garanterar vi eftersom vi fått det fina PFI sigillet vilket garanterar att:

ALLA JANAS PRODUKTER ss24 ÄR HELT UTAN ANIMALISKA PRODUKTER!

Sociala medier

Kontakt

Mötesförfrågan Jana Softline

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden