Joutsen

Joutsen Finland är världens nordligaste tillverkare av dunprodukter. I sortimentet hittar du dunkuddar, duntäcken, dunjackor och lättdunjackor för dam och herr.

Joutsen Finland Oy:s historia sträcker sig flera generationer bakåt av yrkesskicklighet och passion för kvalitet. Vi är stolta över vad naturen lärt oss.

Familjeföretagets historia började redan 1936, när grundaren Marius Pedersen fick en affärsidé då han såg sin fru, Saima, tvätta fjädrar i bastun. Hobbyverksamheten växte till ett företag och sysselsatte snabbt hela familjen. Marius visste redan då att kunnande, kvalitet och en utmärkt kundbetjäning skulle bli företagets bärande principer.
Ansvar och etiska värden har en stor betydelse för Joutsens kunder och likaså för oss som företag.

Vi strävar efter att även i fortsättningen utveckla vår verksamhet på ett ansvarsfullt sätt och vår förhoppning är att familjeföretagets historia fortsätter leva vidare tack vare alla lyckliga användare av Joutsens produkter.

Hållbarhetsmål

Sociala medier

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan Joutsen

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden