Kaanda beach life

KAANDA beach life är ett välkänt designermärke av bad och
strandkläder. Företaget grundades av Katarina Bonér när hon flyttade till Thailand 2009. Hon flyttade dit med en önskan om att skapa egna kollektioner av bad och strandkläder för att få en hög kvalitet och fashionabla strandkläder till lokalbefolkningen och turister.
Under åren har Katarina öppnat sju egna butiker över hela Phuket och har försäljning i tio av dom största varuhusen i Thailand.
Kaanda exporteras även till distributörer och olika boutique hotel på bl.a Maldiverna, Mauritius och Kazakstan.
År 2019 flyttar Katarina tillbaka Sverige och bildar Kaanda beach life AB för att utöka distribution till Europa och andra närliggande marknader. Inledningsvis etablerades Kaanda online och i ett 30 tal noga utvalda butiker i Sverige, samt handplockade butiker i London,
Marbella, Los Angeles och Italien.
År 2022 lanserades Kaanda beach life i Danmark där det nu finns i 20 tal butiker.
År 2023 får företaget en ny partner, Theodora Chahine.
Theodora kommer från underklädesbranschen sedan 30 år tillbaka och är en av Sveriges främsta bh-expert, hon driver idag framgångsrikt
underklädesbutiken Birger Jarls Under i Stockholm.
Tillsammans med Katarina ska duon utveckla varumärket Kaanda beach life och växa både på den svenska och internationella marknader.

Sociala medier

Kontakt

Mötesförfrågan Kaanda beach life

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden