Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld - en av världens mest inflytelserika och ikoniska designers - hans namngivna modehus representerar ett modernt synsätt på distribution, en innovativ digital strategi och en global 360-graders vision som återspeglar designerns egen stil och själ. DNA:t från KARL LAGERFELD-portföljen har sina rötter i kreativa, ikoniska, coola och lättillgängliga kläder och accessoarer. Modehuset tillverkar klockor, glasögon, skor, plus ett detaljerat urval av väskor och små lädervaror.

Designen smälter samman med komfort och är tillverkade av material som läder, mocka, neopren och gummi. En komplett kollektionen som inkluderar, sneakers, espadrillos, vinterskor och sandaler.

Har ni inte möjlighet att komma och träffa oss på plats i Skohuset så går det såklart bra att boka ett möte med oss, antingen på telefon, digitalt eller på plats i våra lokaler i Göteborg där ni finner alla våra showroom.
Kontakta oss för att boka in ett möte så hjälper vi dig.

Välkommen att höra av dig till oss!

Sociala medier

Länkar

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan Karl Lagerfeld

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden