Labbvenn

Labbvenn grundades 2016 som ett familjeföretag, snygga och eleganta produkter för husdjur och för dess ägare som värdesätter en nedtonad modern design i klassiska former. Labbvenns huvudidé föddes från sökandet efter perfekta lösningar för hemmet och framför allt för vår egna Golden Retriver – Lea.

Kompromisslöst förhållningssätt till valet av material och hantverk gör det möjligt att säkerställa högsta kvalitet på varje produkt.

Produkterna kännetecknas inte endast av design men också funktionalitet, vilket är ett lika viktigt värde och förankrat i Labbvenns affärsidé.

En av Labbvenns värden är manuell produktion med hjälp av lokala hantverkare. De flesta av produkterna är designade av varumärkesägare eller i samarbete med designers från konstakademin. Labbvenn samarbetar också med unga duktiga designers, t.ex MOWO Studio.

Som ett bevis på kundernas uppskattningar finns Labbvenn finns i mer än 35 länder.

Sociala medier

Länkar

Tillbaka till varumärken

Mötesförfrågan Labbvenn

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden
Stäng