Mellow Design

Mellow Designs produkter är tillverkade med glädje och kärlek i Sverige. Tillverkningen utförs i småskalighet och gör på så sätt produkterna unika. Sortimentet består idag utav trätavlor, posters, brickor, glasunderlägg, skärbrädor, servetter, disktrasor, kökshanddukar, tygpåsar och doftljus. Mellow Designs produkter vill förmedla en positiv tanke och känsla och göra vardagen roligare. Alla våra produkter är designade och tillverkade i Sverige med omtanke om natur och miljö.

Vilka säljer vi till?

Idag säljer vi till inredningsbutiker, blomsterbutiker, turistbyråer, souvenirbutiker, webshopföretag, företag, idrottsföreningar. Som privatkund kan du beställa i Mellow Designs webshop, besöka vårt showroom i Växjö eller besöka någon av våra duktiga återförsäljare som finns runt om i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, England, USA och Australien.

Välkommen till Mellow Design!

Sociala medier

Länkar

Mötesförfrågan Mellow Design

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden