Nordiska Textilakademin

Nordiska Textilakademin bedriver yrkes- och yrkeshögskoleutbildningar (YH) som förser textil- och modebranschen med kompetent arbetskraft.

Våra 2-åriga yrkeshögskoleutbildningar är inriktade på textil- och modebranschens olika kompetensbehov – från design och kvalitet/produktion till sälj och inköp. Miljö- och hållbarhetsfrågor är centrala delar i vår utbildning och under hösten 2021 startar vi en ny utbildning: Cirkulär Designer 90 YHp. Kursinnehållet i våra utbildningar är direkt anpassat till arbetsmarknaden och näringslivets behov, med ett praktiskt fokus där teori varvas med praktisk kunskap. Kombinationen av teoretiskt lärande och möjlighet att praktiskt prova sina kunskaper inom Lärande i arbete (LIA) och kontinuerliga företagssamarbeten under utbildningen ger våra studerande stora konkurrensfördelar på vägen mot sitt arbete.

Sociala medier

Länkar

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan Nordiska Textilakademin

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden