Ladda ner

Pressmeddelande 06.02.2023: Empower sustainable trade

Fashion Week Trade har precis startat i Stockholm Fashion District och det är med fullbokad mässhall och showrooms vi välkomnar dig till en vecka med fokus på handel. På plats hittar du över 500 varumärken och kollektioner inom damkläder, herrkläder, barnkläder, underkläder, badkläder, skor, väskor, accessoarer och inredning. Den här säsongen kan vi stolt meddela att vi har expanderat Stockholm Shoe House, något vi ser fram emot att fira med er alla under veckan. Vi bjuder in till ett inspirerande program, för dig att njuta av både mellan och efter dina möten. Vi ser fram emot en fantastisk vecka tillsammans med dig.

”Under den senaste tiden har det blivit mycket tydligt hur samarbete och en enad industri är av yttersta vikt för utvecklingen av branschen, inklusive en välmående och hållbar handel. Vi tror att Stockholm Fashion District och Fashion Week Trade, bidrar till just det.”, säger Helena Waker, vd för Stockholm Fashion District.

Låt oss veta att du kommer genom att registrera dig här och se hela varumärkeslistan här, genom att filtrera på Fashion Week Trade.

Pressmeddelanden