Ladda ner

Pressmeddelande 14.08.2023: Dörrarna till Fashion Week Trade har nu öppnats

Stockholm Fashion District har stolt slagit upp portarna för höstens viktigaste modeevent för handeln i Sverige. Med 600 varumärken och kollektioner i kategorier som inkluderar damkläder, herrkläder, barnkläder, underkläder, badkläder, skor, väskor, accessoarer och inredning, är det upplagt för en fullspäckad och händelserik vecka i Nacka Strand.

Som en aktör som står bakom ansvarsfull handel som främjar kreativitet, samarbeten och spännande innovationer, är Stockholm Fashion District stolta över att även välkomna nya talanger från Textilhögskolan denna säsong. Det är en ära att vara värd för deras årliga examensutställning 2023 i den vackra mässhallen under tisdagen, vilket efterföljs av en lunch för press och inköpare. Läs mer om detta spännande evenemang nedan.

Se till att titta igenom hela programmet för att säkerställa att du inte missar några viktiga och roliga evenemang. Stockholm Fashion District och Trade Partners Sweden är övertygade om att årets Fashion Week Trade kommer att bli en av de bästa hittills!

”Med en stark och delad energi har vi tillsammans med branschen byggt och fortsatt att utveckla en viktig mötesplats för modebranschen i Sverige. Vårt mål är att uppmuntra, utbilda och inspirera till ansvarsfull handel som inkluderar kreativitet, samarbeten och spännande innovationer Jag tror att fortsatt samarbete och positivitet är nyckeln för framtiden. Vi är också glada över att vara värd för Textilhögskolan 2023, för att se deras arbete och välkomna alla talanger till branschen!”, säger Helena Waker, VD av Stockholm Fashion District.

Låt oss veta att du kommer genom att registrera dig här och se hela varumärkeslistan här genom att filtrera på Fashion Week Trade.

 

Pressmeddelanden