Stockholm Fashion District bjuder in till Fashion Week Trade A/W 2021

Välkommen att delta under Fashion Week Trade den där vi bjuder in varumärken och utställare till en spännande vecka med effektiva möten. Situationen kring coronapandemin betyder att vi fortfarande arbetar proaktivt på många plan för att ni ska kunna fortsätta göra affärer och knyta nya kontakter på ett tryggt sätt.

Fashion Week Trade 8-13 februari, 2021
Gästande varumärken10-12 februari, 2021
Möjlighet till skrädarsydda lösningar finns.

“Efter förra säsongens goda respons, rådande situation till trots, vet vi att Stockholm Fashion District fyller en viktig funktion som affärsmöteplats. Vi tror på det fysiska mötet för samverkan, utbyte av information och inspiration. Under Fashion Week Trade driver vi tillsammans med våra utställare och gästutställare handeln framåt i symbios med vår digitala plattform och andra digitala initiativ.”, säger Sofia Lidgren, Project Manager, Stockholm Fashion District.

Varmt välkommen att delta under Fashion Week Trade den 10–12 februari, 2021!

Har du frågor?
Kontakta projektledare Sofia Lidgren:
Sofia@stockholmfashiondistrict.se
+46 (0)73-539 03 66

Stockholm Fashion District är till ytan stort och erbjuder gott om utrymme för social distansering för våra besökare. Här kan alla mötas och sköta sina inköp enligt Folkhälsomyndighetens direktiv och vi har förberett distriktet för att våra besökare ska känna trygghet. Tillsammans har vi ett gemensamt ansvar att begränsa smittspridningen och Stockholm Fashion District följer Folkhälsomyndighetens direktiv och vi håller oss kontinuerligt uppdaterade.

Pressmeddelanden