Re:skills

Textil- och modebranschen påverkas precis som samhället i stort av så kallade megatrender. Digitalisering, globalisering, automatisering och inte minst ett allt starkare fokus på hållbar utveckling och hållbar konsumtion påverkar branschens förutsättningar.

Re:skills Textile & Fashion finansieras av Europeiska Unionen/Europeiska socialfonden och drivs av Science Park i Borås, Högskolan i Borås i samverkan med Stiftelsen Proteko, Svensk Handel och TEKO, Sveriges Textil- och Modeföretag. Utbildningsanordnare är Nordiska Textilakademin i Borås.  

Det finns ett ständigt behov att lära om och lära nytt i framtidens textil- och modebransch. Kontinuerlig kompetensutveckling är det bästa sättet att framtidssäkra dig själv och din verksamhet. Det gör det än viktigare att du som individ tar kommandot över ditt lärande men också hjälper företaget att se vikten av att investera i kompetensutveckling. Ett hållbart arbetsliv för dig innebär ett arbetsliv där du säkerställer att din kompetens ständigt är aktuell och uppdaterad i relation till branschens behov. Det gör du dels genom det vardagliga lärande som sker genom kollegor, dels genom löpande omvärldsbevakning. Du gör det också genom att ta del av utbildningar och kurser från utbildningsaktörer som kan din bransch och kan hjälpa dig att hitta nya vägar framåt inom den. Vi hoppas att våra kurser inom re:skills ska vara ett viktigt steg på vägen.

I re:skills finner du en bredd av kurser som du kan läsa på distans, i egen takt, med eller utan handledare. Det finns även kurser med workshops på plats. Vi erbjuder både grund- och fördjupningskurser.

Se Re:skills utbildningar HÄR.

En omfattande rapport har tagits fram inom det EU-finansierade projektet Re:skills Textile & Fashion.Rapporten har sammanställt slutsatser från analyser gjorda av Trygghetsrådet, TRR, Kairos Future, Svensk Handel, TEKO och Högskolan i Borås.

Läs rapporten HÄR.

Sociala medier

Länkar

Kontakt

Mötesförfrågan Re:skills

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden