Rosenrummet/Style Academy

Rosenrummet startades 2010 på Nordiska Kompaniet i Stockholm och driver idag NK Personal Shopping och Rosenrummet Style Academy.

Hos oss på Rosenrummet finns ett handplockat team på 10 stylister med lång erfarenhet och kunskap. Stylisterna hjälper och guidar dig till att hitta just din personliga stil och att framhäva dina bästa sidor. Tillsammans tar ni fram en välkoordinerad och personlig garderob som fungerar vid olika tillfällen. Vårt mål är att skapa en långsiktigt användbar garderob som är lätt att matcha, lära dig att undvika onödiga felköp samt att skapa en långvarig relation med våra kunder.

NK Personal Shopping har funnits sedan 1928 och drevs då av Gurlie Krogstedt även kallad Fru Shoppman. På 90-talet fick man en nytänding av Paul Anthony som hämtat erfarenhet från den amerikanska marknaden. Idag drivs Rosenrummet av grundaren Lisa Rogalin som har en lång erfarenhet av marknadsföring, varumärkesbyggande och personlig service.

Utöver Personal Shopping och Garderobshjälp så erbjuder vi ett stort utbud av kurser, föreläsningar, och utbildningar. Kontakta oss för mer information eller för att skräddarsy ett upplägg som passar dig.

Rosenrummet finner du en trappa ned från NK Gatuplan, närmast ingång Regeringsgatan.

För att veta mer, klicka här!

Kontakt

Mötesförfrågan Rosenrummet/Style Academy

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden