soyaconcept

Soyaconcept är ett modedesignföretag beläget i södra delen av Danmark. Härifrån förgrenar vi oss i hela Skandinavien, Europa och resten av världen.

För att skapa modekläder som stämmer överens med tiden och uppfylla konsumentens drömmar måste du ha en djupgående förståelse för modets natur. Vi har den förståelsen hos Soyaconcept, det är dessutom vår ambition och vision att vara den ledande utmanaren inom mode för kvinnor när det gäller Value for Money. Vår produkt är kvalitetskläder, men till ett pris som gör det möjligt för våra kunder att skapa en modern garderob utifrån sina egna idéer utan att spendera en förmögenhet i processen. Innovation, identitet, personlighet, kvalitet och enkelhet är stora ord att använda, men ändå är det ord som är en integrerad del av den unika designen från Soyaconcept och vår dedikerade personal.

Sociala medier

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan soyaconcept

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden