SteamOne

SteamOne Allt började med att klädtillverkarna, tillika bröderna, Olivier och David Gabison upptäckte steamern i USA år 2000. Bröderna återvände till Paris 2003 för vidare utveckling av sitt varumärke i Frankrike, och beslöt sig för att importera några steamers för att mäta framtidsutsikterna för produkten i Europa, där steamermarknaden ännu inte hade satt några spår. De gjorde verkligen rätt i att följa sin intuition. Order kom in mycket snabbt i en sådan utsträckning att de två modeexperterna valde att avsluta sin textilindustri och istället satsa fullt ut på försäljning av steamers.

Idag finns SteamOne i hela världen och deras mission är att utveckla steamers med toppteknologi och snygg design. Samtidigt är fokus på att utveckla lättanvända produkter som är anpassade för olika behov.
SteamOnes produkter håller alltid högst prestanda i både styrka och ångmängd och du kan använda vanligt kranvatten till alla modeller.

Sociala medier

Länkar

Kontakt

Mötesförfrågan SteamOne

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden