Superliving

Sedan 2009 har Superliving gett inredningen en personlig touch till rimliga priser. Vi erbjuder en rad interiörprodukter i en unik kombination av skandinavisk stil, härliga färger och organiska former.

Bakom Superliving står den dynamiska duon och gifta paret Anette Stabel och Jesper Binger. Båda har en gedigen bakgrund inom modevärlden och älskar att skapa trygg dansk design. Från lampor till servis ser du vår signaturstil: färgglad, entusiastisk och bygger på den skandinaviska designtraditionen. Anette är den kreativa designern, och Jesper ansvarar för produktutvecklingen.

Superliving är resultatet av en önskan om att tillhandahålla kvalitetsinredningsprodukter som är prisvärda och har något att säga. Drivkraften är vår passion för personlig stil som inte är beroende av snabba trender. Superliving är utformad för att göra dig glad och inspirera till kreativ inredning.

Sociala medier

Kontakt

Mötesförfrågan Superliving

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden