Tamaris Comfort

Tamaris COMFORT är det senaste tillskottet i Wortmann familjen och ett komplement till Tamaris kollektion. Vi erbjuder trendig och moderna skor till kvinnan mitt i livet som vill ha snygga skor utan att tulla på komforten. Alla Tamaris COMFORT skor har en bredare läst (Hvidd) och alltid en utbytbar innersula. De flesta modellerna är helt i skinn samt några få under sommarsäsongen även några sneakers i tvättbar textil.

Till våren och sommaren 2024 så adderar vi några ytterligare teknologier i våra skor som ska bidra till att ytterligare öka komforten. Efter vårt motto:

"GO WITH THE FLOW"

T-Flow: Ger dämpning i varje steg tack vare de som sensorer som finns inbyggda i sula och ger en individuell anpassning efter just Din fot. Denna patenterade teknologi hjälper till att förhindra trötta fötter efter en ansträngande dag.

Shape-Fit: Är ett vaderat inlägg som sitter tätt runt foten för att ge en skräddarsydd passform och ett optimalt stöd.

Cool-IT: Det kylande fodermaterialet och de nya innersulorna med integrerade luftkammare ska hjälpa till att hålla foten behagligt torra - en egenskap speciellt viktigt under varma dagar.

den höga modenivån i vår nya kollektion bevisar att trendfaktorn trots all komfort behöver försummas!

"BREDA SKOR BEHÖVER INTE VARA TRÅKIGA!"

Sociala medier

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan Tamaris Comfort

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden