Think!

Think! är hållbarhet. Ingen trend. Men en tidlös attityd.
Think! förstår miljön inte bara som ett modeord, design inte bara som ett kortlivat mode.
Detta påstående styr Think! sedan varumärket grundades 1990. I mer än 30 år, har Think! hållbara dam- och herrskor i perfekt passform och unik design för riktiga individualister. Så tänker du! också den första skotillverkaren som fick Blue Angel och det österrikiska miljömärket för sina modeller.

Think! Skorna är kromfria läderfodrade ända ner till skospetsarna. En mängd olika laster och passformer som kan anpassas individuellt till foten, sofistikerade funktioner, flexibla sulor och en utbytbar fotbädd säkerställer alltid optimal bärkomfort.

Skorna tillverkas inte från avlägsna kemiska fabriker – utan från naturen.
Modellerna tillverkas i 200 manuella arbetssteg enligt kriterierna för FairWearFoundation uteslutande i Europa med europeiska leverantörer. Think!s egen reparationsservice garanterar maximal hållbarhet.
Vi kontrollerar allt material enligt kriterier, ibland striktare än lagen gör. Och villkoren under hur de tillverkas. Längs hela produktionskedjan, från ursprung till bortskaffande. För det här är bra för fötterna, människorna – och miljön.

Tillbaka till varumärken

Karta med pins

Mötesförfrågan Think!

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden
Stäng