Tiffany

Lite om oss 🤍
Vi är stolta över att alltid designa de finaste varorna baserat på tidens senaste trender. Vi lägger stor vikt vid kvaliteten på våra mönster, därför har vi valt att låta merparten produceras i Italien. Vår egen design är inspirerad av samtida trender inom modevärlden och utbudet sträcker sig brett från klänningar, jackor, shorts, kjolar och skjortor.
Vi har ett starkt urval av våra Classic Styles, bland annat i serierna Letzi, Nima, Dodo och Carla.

Det bästa urvalet, till de bästa priserna..
Tiffany började som en fysisk butik i Aalborg. Under de 50 år som Tiffany Aalborg har funnits har vi byggt upp en stor kunskap om våra kunder, och därför är det avgörande för oss att vi kan erbjuda dem det bästa utbudet, till de bästa priserna. Detta är en av anledningarna till att vi 2012 valde att skapa vårt eget klädmärke. Tiffanys kollektioner produceras i läckra kvaliteter som linne, viskos, bomull och siden. I designfasen av nya Tiffany-kollektioner står kundernas behov och önskemål i främsta rummet, samtidigt som vi vill designa kläder som passar in i tidens trender. Passform och funktionalitet är avgörande för oss och vi vill skapa kläder som passar alla former och stilar. Har du frågor om passform, kvalitet eller annat är du alltid mer än välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon.

Sociala medier

Länkar

Kontakt

Mötesförfrågan Tiffany

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden