Treksta

Trekstas historia går tillbaka till 1988 då märkets grundare, D.C. Kwon, utvecklade de första lätta trekking kängorna. Idag är Treksta är en av världens ledande utvecklare och tillverkare av funktionella skor och kängor för vuxna, juniorer och barn. På senare år så har man tagit fram Treksta Scandinavia Collection vilket är en kollektion speciellt skapad för det skandinaviska folket. Skor och kängor i kollektionen är utvecklade för skandinaviska förhållanden eller noggrant utvalda för Skandinavien.

Trekstas skor och kängor är utrustade med ett GORE-TEX®-membran vilket leder till 100% vattentäthet samtidigt som foten får andas, samt ett unikt mjukt naturgummi i sulorna för ett mycket bättre grundfäste på alla underlag.

Unikt samarbete mellan flera starka varumärken som kompletterar varandra, såsom EXANI, TREKSTA, KENNEDY, MOHEDA och X-KIDS. Varumärken som ger handlaren ett bra koncept med låga utpriser men höga marginaler – Allt går att köpa i samma monter. Stockholm Skohus, monter 17

Sociala medier

Länkar

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan Treksta

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden