Ulla Larson’s Agentur

Europeisk standard - kvalitet att vara stolt över.

I över 20 år har Larson's skapat sig ett namn inom textilindustrin genom att värdera personliga relationer till både huvudmän och kunder. Larson's arbetar med olika typer av kunder och är en stark aktör inom uniform/sjukhus och skyddskläder. Vi tillhandahåller också material till många av de välkända svenska varumärkena, de som söker mer raffinerade och delikata tyger.

Som företag är vi stolta att representera huvudsakligen Europeiska leverantörer som följer EU´s lagar, REACH och har Ökotex certifikat. Flera leverantörer jobbar med Fairtrade samt med Ökotex STeP.

I portföljen finns "organic cotton" enligt GOTS, BCI, återvunnen PET och vi deltar i “cirkulära projekt”. Detta medför att vi kan garantera att produktionen är gjord med god standard, inget barnarbete, inga farliga kemikalier och låga CO2 utsläpp där även transporterna minimeras. Vår starka moral ger kunderna en slutprodukt att vara stolt över. Med kontor i Kungsbacka ger Larson's sina kunder alltid god service och snabba svar på sina frågor.

Om Ulla Larson

Ägare till företaget, Ulla Larson, har en gedigen bakgrund inom textilindustrin. Hon startade karriären med att utbilda sig inom textil, materiallära, sömnad, vävning och mönsterkonstruktion. På detta följde arbete som kvalitetskontrollant på en postorderfirma i Borås för ett senare erbjudas en roll på inköpssidan.

När tanken senare spirade på att starta eget, gavs det en möjlighet att representera framför allt Europeiska vävare. Genom sin erfarenhet från olika positioner inom textilindustrin har Ulla en stor förståelse från alla delar i produktionslinjen och kan därför hjälpa kunderna att finna bra lösningar.

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan Ulla Larson’s Agentur

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden