Ulrika Design

Välkommen till Ulrika E Design och hitta din väska till varje enskilt speciellt tillfälle. Min vision är att mina väskor ska sätta guldkant på tillvaron och förmedla en känsla av vardagslyx.

Jag vill bidra till att lyfta, förändra och skapa glädje och valmöjligheter för dig som ska bära mina väskor. 2005 bestämde jag mig för att starta min verksamhet. Jag ville utveckla det utbud som då fanns av skinnväskor. Skapa valmöjligheter och stilvariationer för både vardagen och festliga tillfällen. Jag ville också attrahera den yngre publiken, skapa en bredd med min utgångspunkt i färg, form, mode och kvalitet. Jag började designa skinnväskor i nya modeller, olika färger och gärna med metalldetaljer som öljetter, nitar och dekorationsdragkedjor.

Efter hand fortsatte jag att utveckla mitt sortiment och designade väskor även i andra material - en väska för varje tillfälle.

Jag älskar hantverket, doften, den äkta känslan, formerna och att väskan bara blir snyggare med tiden. Vi tillverkar våra skinnväskor i Italien.

Sociala medier

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan Ulrika Design

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden