Understatement

Better Brands Agency representerar stolt Understatement i Sverige, och erbjuder ett bra urval av högkvalitativa varumärken sedan 2018.

Understatement är en svensk, kvinnlig förändringskraft, dedikerad till att omdefiniera kvinnors underkläder. Vi vill bidra till en värld där kvinnor kan vara vilka de vill, fria att uttrycka sig själva och sin kropp. Enkelt uttryckt: Vi gör underkläder som känns lika bra som de ser ut.

De är engagerade i att ge alla kvinnor den komfort de förtjänar, vilket för dem började med att bli av med saker som byglar, restriktiv vaddering och kliande taggar utan att kompromissa med stil och stöd. De har ett storleksintervall från XS-XXL, för att göra det enkelt för alla att hitta sin perfekta passform. De vill att alla kvinnor ska kunna relatera och se sig själva i vackra och bekväma underkläder. De betonar att fira kroppsacceptans för att få varandra att känna sig boostade, självsäkra och bekväma.

Mötesförfrågan Understatement

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden