Woodstock Laundry

Välkommen till Woodstock Laundry, där hållbar lyx möts av sofistikerad komfort. Som ett ledande sydafrikanskt märke erbjuder vi ett exklusivt sortiment av högkvalitativa plagg för loungewear, nattkläder, sommarkläder och badkläder, designade för den kräsne konsumenten. Våra kollektioner är noggrant framställda från de allra finaste materialen, inkluderande GOTS-certifierad ekologisk premiumbomull, luftigt linne och miljövänlig återvunnen polyester för våra badkläder. Vi använder även corozo-knappar, vilket bidrar till att varje plagg inte bara är biologiskt nedbrytbart utan även återspeglar vårt engagemang för miljömässigt och socialt ansvar.

Hos Woodstock Laundry hyllar vi individualitet och sofistikering med våra distinkta mönster och harmoniska enfärgade toner. Vårt engagemang för kvalitet och hållbarhet genomsyrar varje plagg, vilket skapar en lyxig och miljömedveten garderob för män, kvinnor och barn.

Besök oss i Showroom 208 och upptäck plagg som kombinerar tidlös elegans med innovativa material och ansvarsfulla framställningsmetoder. Våra kläder är inte bara bra för planeten utan även perfekta för att berika ert sortiment och tilltala miljömedvetna kunder.

Sociala medier

Länkar

Kontakt

Mötesförfrågan Woodstock Laundry

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden