Y-yoga

OM Y-YOGA

Y-yoga skapades utifrån ett intresse för yoga, kristaller och smycken av Lena och Johanna Westerdahl, grundarna till 7EAST.

”Smycken har vi alltid älskat”. Enda sedan unga år har både Johanna och Lena designat och tillverkat egna smycken, men det var först med 7EAST som drömmen om att få designa smycken till andra blev sann. ”Vi har samlar massor med kunskaper, kontakter och erfarenhet genom 7EAST. Men har länge känt att vi vill utöka och växa med vårt stora intresse för välmående inifrån och ut.” Det var i den idén och med ett besök i en fantastisk butik med healing crystals i Milano som grunden till y-yoga sattes. Y-yoga är ett varumärke med smycken, kristaller och tillbehör som är tänkta att påminna dig om att stanna upp och andas, lära känna dig själv bättre och att lära dig att njuta av din fulla potential och ditt liv till fullo.

PRODUKTIONEN

Alla våra smycken är designade i Sverige och handgjorda av en liten familjeägd fabrik i Kina. Vi handplockar stenarna och väljer ut de som tilltalar oss mest. De smycken som inte säljs tar vi med tillbaka till fabriken och gör om, för att minska på spill och för att spara på jordens resurser.

Hållbarhetsmål

Sociala medier

Länkar

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan Y-yoga

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden