CALIDA

Love It Agency är stolt represent för CALIDA i Sverige och har sedan 2019 erbjudit ett bra urval av högkvalitativa varumärken.

Med över 80 år av schweiziskt arv står CALIDA för kvalitet och komfort och är pionjörer inom hållbart mode. Deras motto är ”A true promise never gets old.” Deras uppdrag är att skapa de bästa underkläderna för varje dag och natt. För stora och små. Under hela din livstid. För CALIDA har hållbarhet varit en del av deras identitet redan från början. De är övertygade om att underkläder av bästa kvalitet inte bör komma på bekostnad av framtida generationer. Det är därför CALIDA har beslutat att introducera MADE IN GREEN by OEKO-TEX®-märkningen, en av de mest transparenta och strikta certifieringarna som finns. Det intygar att CALIDA-produkter tillverkas med föroreningsfria material i miljövänliga fabriker där personalen är anställd under socialt kompatibla förhållanden och låter våra kunder spåra leverantörskedjan för varje certifierad produkt i detalj, ända tillbaka till de använda råvarorna.

CALIDAs omfattande underklädessortiment erbjuder behåar och underställ och även T-shirts, linnen och bodys. För män erbjudander de kortärmade T-shirts, linnen samt trendiga boxershorts, breifs och kalsonger. Du hittar även fina nattkläder av högsta kvalitet för barn hos CALIDA

Sociala medier

Länkar

Kontakt

Mötesförfrågan CALIDA

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden