Holebrook Sweden

Holebrooks hjärta är stickat. Om vi skulle lägga vår svenska blygsamhet åt sidan för ett ögonblick skulle vi säga att få varumärken kan sin stickning så bra som vi. Ta en närmare titt på valfritt Holebrook-plagg, och du kommer att hitta stickning som tål att användas, med både hantverksskicklighet och nyskapande teknik.

Inget varar för evigt. Men vi har trots allt hittat många sätt att ge våra plagg en bestående kvalitet. Vår jordnära syn på hållbarhet utgår från ull, bomull, mohair och alpacka. Alla är naturliga material och behöver inte tvättas så ofta, vilket förlänger plaggens livslängd och minskar deras påverkan på miljön.

Alla våra kläder tillverkas i Europa. De är gjorda för att hålla så länge som möjligt, och vill gärna vara en motpol till "fast fashion". Genom årtionden av nära samarbete med våra leverantörer har vi skapat ett starkt gemensamt engagemang för kvalitet och hållbarhet.

Hållbarhetsmål

Sociala medier

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan Holebrook Sweden

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden