Magee / Robert Noble

Tweed från Donegal, Donegal från Magee - Irland

Vävd Magee sen 1866!

Magee Weaving är ett familjeföretag i femte generationen. De har över 150 års erfarenhet av att designa, väva och efterbehandla naturligt exklusiva tyger i deras fabrik i Donegal, Irland.
Magees rika kulturarv kombineras idag med modern design och de är stolta över att inkludera hållbarhet i sin livssyn, i en alltmer miljömedveten värld. I över 150 år har de främst arbetat med naturliga fiber, biologiskt nedbrytbara och förnyelsebara. Vid sidan av Ull är Magee även specialiserade på andra naturfiber som irländskt linne, kashmir och silke.

Robert Noble, med sina rätter i Skottland delar Magees filosofi, även om de sedan de förvärvades av Magee 2015, nu väver sina tyger i Donegal, Irland.

Magee Weaving och Robert Noble visar två kollektioner per år som de sedan väver på beställning och de har också en omfattande lagerservice. De har har också tyger för heminredning.


Ni kan se Magee /Robert Nobles höstkollektion AW21 här :

lhttps://www.dropbox.com/s/zpsq7y56wkz2ytg/AW21CollectionStocks.pdf?dl=0

Magee SS22: https://www.dropbox.com/s/gdsc0pihaml4v6z/MageeSS22PDF.pdf?dl=0

Robert Noble SS22: https://www.dropbox.com/s/zseb6825fy92066/RobertNobleSS22PDF.pdf?dl=0

Sociala medier

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan Magee / Robert Noble

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden