Ny retailguide för 2020/21

Stockholm är en alltmer attraktiv marknad för detaljhandeln och förväntas överträffa andra huvudstäder, enligt den årliga rapporten Retail Guide Sweden 2020-2021.

”Coronaviruspandemin kommer att fortsätta att ha en djupgående effekt på många delar av vårt samhälle under många år framöver, men Stockholm fortsätter att vara ledande inom innovation och konkurrenskraft, vilket gör det till en attraktiv region för internationella investerare, globala huvudkontor och talanger. Som ett av Europas snabbast växande citykärnor erbjuder vi en intressant marknad för internationella återförsäljare och varumärken”, säger Hans Aspgren, tillförordnad VD på Invest Stockholm.

”I Stockholm finns det många mode- och detaljhandelsmärken som förändrar sättet att producera, köpa och konsumera kläder på. Men det finns plats för fler. Stockholmares öppenhet för nya idéer gör det till en attraktiv marknad för internationella företag med nya och progressiva koncept, särskilt om de är bra för miljön”, säger Karin Strassburg, projektledare på Invest Stockholm.

Läs guiden här!

Nyheter