Nya i distriktet: Icebug

Icebug är ett svenskt varumärke grundat i Göteborg 2001. De är världsledande på skor med grepp och är kanske allra mest kända för deras dubbade skor. Men Icebug är inte bara is och snö längre. De växer snabbt sommartid och är också världens första klimatpositiva skoföretag. Vi tog en pratstund med Joakim Niemi, Icebug, för att hälsa dem välkomna!

Fler och fler kunder upptäcker Icebug, vad är det kunden älskar med era skor?
”De som köper ett par Icebug gör det av olika anledningar. Att kunna gå eller springa tryggt och säkert året runt är självklart en stor anledning. Andra köper våra skor för att vi ligger så pass långt fram i vårt hållbarhetsarbete, fler och fler vill göra ett medvetet val. Vi har tagit på oss ledartröjan för att göra hela skobranschen mer hållbar och det återspeglar sig i allt vi gör. Många väljer Icebug för att det är sköna skor som håller länge. Greppet, hållbarheten och kvalitén är väl sammanfattningen.”

Hur kommer det sig att ni valt att etablera er i Stockholm Fashion District?
”Vi har under många år hyrt monter på mässorna och vi kände att det var dags att etablera en närmare kontakt med våra kunder och ha en mer fast punkt i Stockholm och vi tror vi kan göra det med denna etablering. Vi har också fått äran att börja jobba med Philip Karlsson som blir ansvarig för Stockholmsregionen och detta känns som den naturliga platsen för honom att utgå ifrån.”

Varmt välkomna till Stockholm Fashion District!

Nyheter