Ladda ner

Välkommen till Fashion Week Trade 8–13 februari, 2021!

Nu öppnar vi registreringen för besökare och presenterar temat för kommande säsong i Stockholm Fashion District som inleds med Fashion Week Trade den 8–13 februari, 2021!

Säsongens tema är Relationships hur du bygger starkare relationer i en digital era. Vi djupdyker i ämnet relationer och undersöker hur vi kan bygga starkare relationer mellan varumärke, säljorganisation, butik och slutkund. Registrera dig till Fashion Week Trade redan idag!

Stockholmfashiondistrict.se/rsvp

För att du med anledning av Covid-19 ska känna dig trygg när du besöker Stockholm Fashion District har vi vidtagit flera åtgärder och nya riskbedömningar görs regelbundet. Vi följer noga Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer. Vår utgångspunkt denna säsong är förbokade möten för att säkerställa rätt avstånd och trygghet för våra besökare. Vi vet också att det är oerhört viktigt att fortsätta göra affärer och Stockholm Fashion Districts uppdrag är att stötta företagen i vår community. Det gör vi på flera olika sätt, bland annat genom ett spännande program som det går bra att delta i digitalt samt genom att hjälpa till med digitalisering. Håll utkik, program och spännande nyheter presenteras i början av 2021!

Säsongens tema manifesteras genom en bild av fotografen Sarah Lönn.

Välkommen till en ny säsong!

Kontakt

Janike Eleby, Head of Communication, Stockholm Fashion District
+46 70 307 85 59, janike@stockholmfashiondistrict.se

Pressmeddelanden