The Chesterfield Brand

Varumärket Chesterfield är välkänt genom de berömda Chesterfield-sofforna. De är kända för att aldrig gå ur tiden. Att alltid vara rätt. Med utgångspunkt i detta växte den tidlösa kollektionen av skinnväskor och tillbehör fram.

The Chesterfield Brand erbjuder mer än bara ett sortiment av högkvalitativa, vackert tillverkade väskor och accessoarer. Vi vill ge människor lite extra självförtroende. Det finns ingen andra chans för ett första intryck. Oavsett om du har en anställningsintervju, en viktig presentation eller kanske en första dejt så är vägen till framgång lite närmare med vår läderkollektion.

Kvalitet och lyx utgör hjärtat och grunden för vad vi gör. Men vi tror också att tillgänglighet och möjlighet är lika viktigt. The Chesterfield Brand fyller därför en viktig klyfta på marknaden - den mellan trendiga skinnväskor som anses vara för dyra och prisvärda läderväskor som lutar åt det generiska och oinspirerade.

Skinnväskor och accessoarer från The Chesterfield Brand gör det möjligt för människor att belöna sin framgång på ett ärligt och prisvärt sätt. Vi vill bevisa att saker kan göras annorlunda och att kombinationen av prisvärdhet och kvalitet finns.

Sociala medier

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan The Chesterfield Brand

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden