Artikelserien Helenas reflektioner: ”Önskar alla en optimistisk och positiv inställning med extra krafter”

I denna artikelserie checkar vi kontinuerligt in med Helena Waker, VD på Stockholm Fashion District, för att inhämta lägesrapporter och få reflektioner från branschen. Helena har i och med sin roll många intressanta kontakter med olika aktörer och vi låter henne gärna uppdatera oss. Här kan du läsa en återblick från den senaste tiden. 

  • Positiv eller negativ inför 2022 – Välkommen nya 2022, nu siktar vi på ljusare tider. Önskar alla en optimistisk och positiv inställning med extra krafter, när det kan komma att behövas. Med hela vårt affärsnätverk, vänner, kollegor samt våra nya samarbeten så kommer 2022 att vara ett väldigt spännande år. Hejdå 2021 och tack alla som har supportat och trott på oss och våra medlemmar och affärsnätverk inom Trade Partners Sweden och Stockholm Fashion District! Är fast besluten i att öka takten ytterligare genom pandemin och vill nu bara vara negativ när det gäller covidtest!
  • En annan reflektion som ofta kommer när man skiftar år är hälsotrenden, som bara ser ut att öka och digitliseras.  Är överöst av reklam för olika PTs, träningsappar och metoder. Är ju alltid nyfiken, så jag ser fram emot att få testa mer och se vad som verkligen funkar för mig. Om du har något bra tips, dela gärna med dig! Alltid kul att få personliga reflektioner.

Vill du läsa föregående artikel ur artikelserien Helenas reflektioner kan du göra det här.

Nyheter