dbramante1928 i samarbete med WWF

Idag under Earth Day 2021 presenterar dbramante1928 ett ett nytt samarbete med WWF och tar därmed ett stort kliv framåt i sitt hållbarhetsarbete. Härmed blir de världens första klimatpositiva företag inom mobil & datortillbehör.

dbramante1928 arbetar för en hållbar produktion hela vägen från produkt till distribution, förpackningar och energiförbrukning. De har satt upp höga mål och är fast beslutna att uppnå dem: en positiv natur- och klimatutveckling med WWF som vägledare.

Vi är oerhört stolta över samarbetet med WWF och att vi härmed blir världens första klimatpositiva företag inom mobiltillbehör. Vi hoppas att andra kan bli inspirerade av att ett litet företag som vi kan lyckas genomföra en stor positiv förändring mot mer hållbar produktion och vår resa.”, säger Marcus Johansson, dbramante1928.

Det nya samarbetet med WWF var ett naturligt nästa steg. WWF har varit världens ledande oberoende naturskyddsorganisation i 60 år. Deras uppdrag är att skapa en värld där människor och vilda djur kan trivas tillsammans. WWF arbetar för att hjälpa lokalsamhällen att bevara naturresurserna de är beroende av, för att förändra marknader och politik i riktning mot hållbarhet samt för att skydda och återställa arter och deras livsmiljöer.

Läs mer om samarbetet med WWF här!

dbramante1928 har sitt showroom i Stockholm Fashion District, besök deras digitala showroom här!

Nyheter